browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Kreacije

Boots for women

Fashion trends regarding boots for fall-winter 2014 are all about classic look: high hells, classic shapes, leather and ultimate elegance. As for the length, everything is in this season- from the calf boots to those that go above your knees. When it comes to color, black is the dominant one. However, white, beige, ruby red … Continue reading »

Categories: Kreacije | Tags: | Comments Off on Boots for women

Ukrašene kuće

Prelepe fotografije kuća ukrašenih za protekle praznike. Zar nisu čarobne?

Categories: Kreacije | Comments Off on Ukrašene kuće

Fontane Diznilenda

Zamislite osećaj kao da ste ušli u magično kraljevstvo, gde sve može da se desi. Dizni je svakako stvorio ovu atmosferu za praznike, svet boja,vodeni šou. Ono sto ove fontane čine se razlikuje od bilo čega drugog na svetu . Lep i zanosan prikaz vode, boje i slike , gde šou traje oko pola sata.Uživajte … Continue reading »

Categories: Kreacije, Mesta | Comments Off on Fontane Diznilenda

Dekoracija stola

Pogledajte naš predlog svečanih i lepih prazničnih dekoracija stola i pronađite ideje i inspiraciju za svoj trpezarijski sto za praznike!

Categories: Kreacije, To smo mi | Comments Off on Dekoracija stola

Naj porcelan Majsen

Prvi evropski teški porcelan , porcelan Majsen je izrađen 1708 od strane Ehrenfried Valther von Tschirnhaus . Nakon njegove smrti u istoj godini , Johan Fridrih Bottger preuzeo njegov rad i doveo porcelan na tržište . U 1710 god. proizvodnja porcelana  Majsen u Istočnoj Nemačkoj  u blizini Drezdena uskoro privukao umetnike i kupce podjednako i … Continue reading »

Categories: Kreacije, To smo mi | Comments Off on Naj porcelan Majsen

Ledene skulpture

Ove fenomenalne skulpture su sa Svetskog festivala koji je održan na Aljasci.

Categories: Kreacije, To smo mi | Comments Off on Ledene skulpture

Školjka dom

Locirana na meksičkom ostrvu Mujeres, Casa Caracol je izuzetno kreativan projekat kuće na plaži. Kuća je dizajnirana kao školjka, a nudi prekrasan panoramski pogled na Karipsko more. Ovaj dom arhitekte Eduarda Okampa je trenutno stavljen na izdavanje i dostupan je kao smještaj za odmor. Enterijer se nadovezuje na ideju školjke, što se primjećuje pri kretanju … Continue reading »

Categories: Kreacije, Mesta | Comments Off on Školjka dom

Dugin most

Danju, Kasiiing – Dugin most u Pengu, Tajvan je jedinstven pešački prelaz, ali noću neonsko osvetljenje daje spektakularan prizor.

Categories: Kreacije, Mesta | Comments Off on Dugin most

Metropol Parasol – Španija

Metropol Parasol je drvena zgrada koja se nalazi u La Encarnacion trgu, u starom kvartu Sevilje, Španija. Dizajnirao ga je nemački arhitekta Herman Jurgen Maier-a.

Categories: Kreacije, Mesta | Comments Off on Metropol Parasol – Španija

Olovke

Categories: Kreacije, To smo mi | Comments Off on Olovke